top of page

GEVELBEKLEDING MET LEIEN: UITGEBREID ASSORTIMENT VAN ETERNIT

U wilt uw pand in een nieuw kleedje stoppen. Wat dacht u van een gevelbekleding met leien? Iets wat De Feyter graag doet. Omdat u alleen het beste verdient, plaatsen we bij u leien van topfabrikant Eternit. Die bestaan uit vezelcement, een materiaal dat vormvast, waterbestendig, vorstbestendig, brandwerend en onderhoudsvriendelijk is. 

gevelbekleding

In het uitgebreide assortiment vindt u ongetwijfeld dé lei die perfect past bij de stijl van uw woning: laat u alvast inspireren!

ISOLATIE EN GEVELBEKLEDING MET LEIEN: VAKKUNDIG UITGEVOERD

Een gevelbekleding met leien vraagt om vakmanschap. Precies wat De Feyter voor u in petto heeft. Onze vakmannen hechten uw leien vast met onopvallende, roestvrije haken en leggen ze in een ‘dubbele dekking'. Zo liggen er minimaal twee exemplaren op elkaar en blijft uw gevel beschermd als er een lei loskomt. U kiest zelf of u daarbij open of gesloten voegen wilt. Op uw vraag vervangen we bij de gevelbekleding met leien ook uw regenbuizen en ventilatieroosters. Of speel het nóg slimmer: en laat uw gevel meteen isoleren met de Recticel Powerwall

Wilt u uitpakken met een parel van een pand? Kies dan voor de gevelbekleding met leien van De Feyter.

DE FEYTER, UW PARTNER VOOR DE GEVELBEKLEDING MET LEIEN IN ANTWERPEN!

bottom of page