top of page

DAK LATEN HERSTELLEN IN ANTWERPEN?

Een dak herstellen kan zich opdringen n.a.v. diverse omstandigheden, oorzaken en situaties. Een dak moet dankzij de grillige Belgische weersomstandigheden heel wat doorstaan. Rukwinden, storm, regen en hoosbuien, hagel en sneeuw; uw dak krijgt het nogal eens zwaar te verduren! 

 

Waarom moet u zo snel mogelijk reageren als u schade aan uw dak, dakbedekking, dakgoten of dakramen vaststelt? Het effect van insijpelend water of vocht is slecht voor uw woning en kan ook gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Zit er een scheur of een bel in uw platte dak? Platte daken zijn gevoelig voor beschadigingen, omdat regenwater er vaak lang op blijft liggen. Water en vuil tasten de roofing aan. 

herstelling van platte daken

Op platte daken zijn beschadigingen vaak lastig te zien. Wij gebruiken zonodig speciale apparatuur om beschadigingen snel op te sporen. Daarna beginnen we direct aan de dakherstelling. Herstellingswerk aan daken zou men kunnen indelen in 3 categoriën i.f.v. de te verrichten reparaties: 

  • herstellingswerken aan dakgebinte / -structuur 

  • reparaties dakbedekking 

  • herstellingen m.b.t. vocht en isolatie

WIJ HERSTELLEN PLATTE DAKEN TOT EN MET DE BINNENAFWERKING

herstelling van daken

Uw dakwerken laten uitvoeren door professionele dakwerkers in uw buurt?Wij zijn erkend dakwerker en we bedienen vanuit Antwerpen de regio Hoboken, Merksen, Wilrijk, Temse, Schelle, Kruibeke, Boom, Rumst, Edegem, Bornem, Kruibeke, Kontich, Mortsel, Boechout, Puurs, etc.

Dakwerken De Feyter is een begrip in Antwerpen en omgeving. Wij zijn een erkend bedrijf en we bedienen vanuit Hoboken de stad Antwerpen, Merksen, Wilrijk, Schelle, Kruibeke, Boom, Rumst, Edegem, Kruibeke, Kontich, Mortsel, Boechout, Wijnegem etc. Wij bieden u de beste service en ruime ervaring waarbij u kan rekenen op onze expertise van 35 jaar in de sector. 

Duidelijke afspraken een meewerkende zaakvoerder met een heldere planning zorgen voor een zorgeloos verloop. Om telkens een absoluut topresultaat te bereiken, kiezen we voor de beste materialen. 

Maak een afspraak, dan komen we graag bij u langs om de werken in kaart te brengen en uw kosten gedetailleerd op een rij te zetten.

DE FEYTER, UW PARTNER VOOR ALLE DAKWERKEN IN ANTWERPEN!

bottom of page