top of page

EEN DAKRENOVATIE IN ANTWERPEN NODIG?

U zoekt een betrouwbare partner voor dakrenovatie in Antwerpen? Wanneer u beslist om een dakbedrijf onder de arm te nemen om uw dak te laten renoveren, moet u eerst afwegen of u gaat voor een volledig nieuw dak of een dakreparatie. Ook de volgende aandachtspunten zijn belangrijk bij een dakrenovatie: de staat van het onderdak, isolatie, de draagcapaciteit van de fundamenten en steunmuren, etc. De beste plaatsing van dakramen of lichtkoepels en eventuele richtlijnen van toepassing voor dakrenovaties in Antwerpen (bv premies en stedenbouwkundige voorschriften), Etc. 

kroonlijsten

Een dakrenovatie betekent meestal meer dan enkel en alleen het dak. Een goede dakwerker in Antwerpen zal ook de regenpijpen, kroonlijsten en dakgoten renoveren. Ook uw schoorsteen verdient de nodige aandacht. Is de dakconstructie in zulke slechte staat en is de dakbedekking “opgeleefd”, dan zal er meestal overgegaan worden tot een volledige dakrenovatie. Eens u een dakrenovatie hebt laten uitvoeren, is dakisolatie de volgende stap.

WIJ RENOVEREN PLATTE DAKEN TOT EN MET DE BINNENAFWERKING

hellende daken

DAKRENOVATIE VAN A TOT Z

Kwaliteitsvolle dakrenovaties in Antwerpen hebben steeds een kost, maar daar gaan wij zeker niet in overdrijven. We houden graag rekening met uw budget. Om overmaatse kostprijzen te vermijden zoeken we altijd naar de meest geschikte oplossing. Is uw dak aan vernieuwing toe? Dan volstaat het vaak om enkel de dakbedekking te gaan vervangen. Mocht er anderzijds iets mis zijn met de dakconstructie zelf, ook dan kan het vaak voldoende zijn om bepaalde delen te vervangen of ondersteunen. Deze inschatting is voor elke dakrenovatie in Antwerpen anders.

Hebt u vragen bij onze dienstverlening of wenst u een offerte dakwerken op maat? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ons ervaren team staat klaar om u met raad en daad bij te staan en zorgt daarnaast voor een optimale uitvoering van elke opdracht.

Wanneer u een dakrenovatie in Antwerpen wenst te laten uitvoeren, kunt u rekenen op onze complete service: 

 • Herstellen van lekken van platte daken 

 • Plaatsen van volledig nieuwe dakbedekking (leien, etc,...) 

 • Vervangen van gebroken dakpannen 

 • Vernieuwen van leien 

 • Vernieuwen van kroonlijsten 

 • Plaatsen van polyesterroofing op vlakke dakconstructies 

 • Vervanging van oude dakramen, plaatsen van nieuwe dakvensters Isoleren van platte daken 

 • Afbreken van de oude dakconstructie(s) 

 • Plaatsen van dakvensters en - koepels 

 • Afwerken van dakkapellen 

 • Uitvoeren van zink- en koperwerken

Wenst u uw dak, gevel, dakgoten, zolderkamer, ... volledig of gedeeltelijk te renoveren? ... geen klus is voor ons is onmogelijk. Op zoek naar een betrouwbare aannemer en 1 aanspreekpunt om uw zolder te isoleren, velux ramen te plaatsen of een nieuw onderdak te voorzien? Dakwerken De Feyter is specialist in dakrenovatie in Antwerpen bij uitstek met een hoge kwaliteit, deskundigheid en klantenservice, en dit al meer dan 35 jaar in de hele regio Antwerpen.

Uw dakwerken laten uitvoeren door professionele dakwerkers in uw buurt?Wij zijn erkend dakwerker en we bedienen vanuit Antwerpen de regio Hoboken, Merksen, Wilrijk, Temse, Schelle, Aartselaar, Kruibeke, Mechelen, Boom, Rumst, Edegem, Willlebroek, Bornem, Hemiksem, Kruibeke, Kontich, Mortsel, Boechout, Puurs, etc.

DE FEYTER, UW PARTNER VOOR UW DAKRENOVATIE IN ANTWERPEN!

bottom of page