top of page

UW DAKWERKER IN REGIO WILRIJK

Reken op ons voor o.a. :

Uw dakwerken in regio Wilrijk laten uitvoeren door professionele dakwerkers in uw buurt? Dakwerken De Feyter is al 35 jaar een begrip in Hoboken en omgeving. Wij zijn een erkend dakwerker en we bedienen vanuit Hoboken de regio Antwerpen, Merksen, Wilrijk, Temse, Mechelen, Schelle, Kruibeke, Boom, Rumst, Edegem, Bornem, Kruibeke, Kontich, Mortsel, Boechout, Puurs, etc.

dakwerker hoboken
bg.png

35 JAAR ERVARING IN DAKWERKEN: VAN PLAT DAK TOT SCHOORSTEEN

dakherstelling Hoboken
dakwerken de feyter antwerpen

Onze dakwerken omvatten een waaier van karweien. U kiest uiteraard zélf in welke mate u uw dak opknapt. Wij doen de volgende werkzaamheden: 

  • herstel van uw dak na schade 

  • binnenisolatie en afwerking van daken 

  • uw platte dak opnieuw bedekken en isoleren 

  • complete renovatie van daken 

  • bedekken van uw dak met pannen, leien of zinkprofielen 

  • plaatsen van kroonlijsten en dakgootbekleding 

  • isoleren met Recticel Powerroof 

  • rusten het uit met dakvensters en lichtkoepels 

  • een gerenoveerde of gloednieuwe schoorsteen

Wij bieden u de beste service en ruime ervaring waarbij u kan rekenen op onze expertise van 35 jaar in de sector. Maak een afspraak, dan komen we graag bij u langs om de werken in kaart te brengen en uw kosten gedetailleerd op een rij te zetten.

ONZE TEVREDEN KLANTEN

Super goede service, vriendelijke mensen en heel mooie afgewerkte producten!

Celine Goffin - 02/10/2018

Een van de beste Dakwerkers uit de omstreken ,uit de zes offertes dat ik had opgevraagd kwam hij niet als de duurste maar ook niet de goedkoopste uit de bus maar wel de enige waar alles mooie beschreven was en wat alles koste ! hier weet je wat je krijgt voor je geld en het is het waard . de werkmannen uiterst vriendelijk en geen vraag blijft onbeantwoord . Nu twee jaar later nog geen enkel spijt van onze beslising om met DE Feyter dakwerken in zee te gaan

Alex Van Gasse - 05/06/2018

Zeer tevreden van deze dakwerkers! Super vriendelijk, mooi afgewerkt en kwalitatieve materialen!

Kato Franck - 05/08/2018

Topvakmannen proper afgewerkt en super goede service

Hugo Gillemot - 02/05/2018

payment_WHITE.png

SUBSIDIES DAKWERKEN IN WILRIJK

Of u nu een plat dak wilt laten plaatsen of een hellend dak wilt laten isoleren; wij realiseren uw project snel, duurzaam en met hoogwaardige materialen. Wilt u meer weten over subsidies, bouwvoorschriften, etc. in de gemeente Antwerpen? Raadpleeg dan de website voor subsidies van dakisolatie  in Vlaanderen

euro_WHITE.png

Duidelijke afspraken een meewerkende zaakvoerder met een heldere planning zorgen voor een zorgeloos verloop. Om telkens een absoluut topresultaat te bereiken, kiezen we voor de beste materialen. De prijs voor dakwerken hangt af van verschillende factoren zoals het gekozen materiaal, het totaalaantal vierkante meter en de bereikbaarheid van het dak.

DE FEYTER, UW PARTNER VOOR ALLE DAKWERKEN IN WILRIJK

bottom of page