Bel ons: 03 825 46 86
 • Dakwerken De Feyter | Franse daken
 • Dakwerken De Feyter | Platte daken

Een dakrenovatie in Antwerpen nodig?

Wij renoveren platte daken tot en met de binnenafwerking.

U zoekt een betrouwbare partner voor dakrenovatie in Antwerpen? Wanneer u beslist om een dakbedrijf onder de arm te nemen om uw dak te laten renoveren, moet u eerst afwegen of u gaat voor een volledig nieuw dak of een dakreparatie. Ook de volgende aandachtspunten zijn belangrijk bij een dakrenovatie: de staat van het onderdak, isolatie, de draagcapaciteit van de fundamenten en steunmuren, etc. De beste plaatsing van dakramen of lichtkoepels en eventuele richtlijnen van toepassing voor dakrenovaties in Antwerpen (bv premies en stedenbouwkundige voorschriften), Etc.

Een dakrenovatie betekent meestal meer dan enkel en alleen het dak. Een goede dakwerker in Antwerpen zal ook de regenpijpen, kroonlijsten en dakgoten renoveren. Ook uw schoorsteen verdient de nodige aandacht. Is de dakconstructie in zulke slechte staat en is de dakbedekking “opgeleefd”, dan zal er meestal overgegaan worden tot een volledige dakrenovatie. Eens u een dakrenovatie hebt laten uitvoeren, is dakisolatie de volgende stap. Wanneer u een dakrenovatie in Antwerpen wenst te laten uitvoeren, kunt u rekenen op onze complete service:

 • Herstellen van lekken van platte daken
 • Plaatsen van volledig nieuwe dakbedekking (leien, etc,...)
 • Vervangen van gebroken dakpannen
 • Vernieuwen van leien
 • Vernieuwen van kroonlijsten
 • Plaatsen van polyesterroofing op vlakke dakconstructies
 • Vervanging van oude dakramen, plaatsen van nieuwe dakvensters
 • Isoleren van platte daken
 • Afbreken van de oude dakconstructie(s)
 • Plaatsen van dakvensters en - koepels
 • Afwerken van dakkapellen
 • Uitvoeren van zink- en koperwerken

 

Prijzen van dakrenovatie in Antwerpen

Kwaliteitsvolle dakrenovaties in Antwerpen hebben steeds een kost, maar daar gaan wij zeker niet in overdrijven. We houden graag rekening met uw budget. Om overmaatse kostprijzen te vermijden zoeken we altijd naar de meest geschikte oplossing. Uiteraard is de keuze van het materiaal een belangrijk onderdeel van de prijszetting. U kan daar zo ver mee gaan als u wil, maar u kan ook besparen. Daarnaast zullen wij ook rekening houden met de moeilijkheidsgraad van de werken. Een routineklus zal goedkoper zijn dan een klus waar een expert aan te pas komt. Veelal wordt er gewerkt met een opgegeven prijs per vierkante meter. Ook de bereikbaarheid spreekt voor een groot deel mee.

De Vlaamse Overheid betaalt een flink deel van uw renovatiewerken terug. Het gaat vooral over het afbreken en vervangen van uw dakconstructie. Vernieuwen van uw dakbedekking en aanbrengen van dakgoten en regenpijpen. Zelfs wanneer u bij een volledige renovatie kiest voor het plaatsen van dakramen of koepels, kan u premies krijgen. Doorgaans mag u rekenen op een premie van 20 tot 30% van de kosten.

 

Dakrenovatie van A tot Z

Dakwerken De Feyter realiseert dagelijks de mooiste daken en gevels, zowel voor particulieren als voor zakelijke partners. Als ervaren dakwerker beschikken wij over alle kennis, materialen en middelen om dakwerken en dakrenovaties uit te voeren. Wenst u uw dak, gevel, dakgoten, zolderkamer, ... volledig of gedeeltelijk te renoveren? ... geen klus is voor ons is onmogelijk. Op zoek naar een betrouwbare aannemer en 1 aanspreekpunt om uw zolder te isoleren, velux ramen te plaatsen of een nieuw onderdak te voorzien? Dakwerken De Feyter is specialist in dakrenovatie in Antwerpen bij uitstek met een hoge kwaliteit, deskundigheid en klantenservice, en dit al meer dan 30 jaar in de hele regio Antwerpen.

Hebt u vragen bij onze dienstverlening of wenst u een offerte dakwerken op maat? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ons ervaren team staat klaar om u met raad en daad bij te staan en zorgt daarnaast voor een optimale uitvoering van elke opdracht.

 

DAKWERKEN DE FEYTER

Oudestraat 80

2660 Hoboken, Antwerpen

03 825 46 86

Fax: 03 828 43 19


Email adres


Routebeschrijving

Onze Realisaties

Privacy verklaring