Uw aannemer voor dakwerken in Antwerpen

dakwerken
Contacteer ons

De Feyter is hét adres voor uw dakwerken in regio Antwerpen. Al sinds 1985 pakken wij de woningen van privépersonen aan. Mét succes - zo blijkt uit de reacties van onze honderden tevreden klanten. De vaste ingrediënten van onze aanpak: kwaliteitsvol materiaal, een onberispelijke service en ... oog voor detail. Duidelijke afspraken met een meewerkende zaakvoerder en een heldere planning zorgen voor een zorgeloos verloop. Om telkens een absoluut topresultaat te bereiken, kiezen we voor de beste materialen.

Uw ervaren Dakwerker voor een zorgeloze uitvoering

Onze realisaties

onze tevreden klanten 

Google Review

Super goede service, vriendelijke mensen en heel mooie afgewerkte producten!

Celine Goffin - 02/10/2018

Google Review

Zeer tevreden van deze dakwerkers! Super vriendelijk, mooi afgewerkt en kwalitatieve materialen!

Kato Franck - 05/08/2018

Google Review

Topvakmannen proper afgewerkt en super goede service

Hugo Gillemot - 02/05/2018

Wilt u een lichtkoepel of dakkoepel plaatsen, dan kan u kiezen uit verschillende uitvoeringen, afhankelijk van het materiaal en de vorm. Een bolvormig of piramidaal model, in een rond of vierkant formaat, met een hittewerende of energiezuinige werking: aan u de keuze. 

Kwaliteitsvolle dakrenovaties in Antwerpen hebben steeds een kost, maar daar gaan wij zeker niet in overdrijven. We houden graag rekening met uw budget. Om overmaatse kostprijzen te vermijden zoeken we altijd naar de meest geschikte oplossing. 

Uw dak is constant onderhevig aan wisselende weersomstandigheden. Dit zorgt er voor dat er met der tijd kleine beschadiging zullen optreden aan uw dak. Wij verzorgen alle urgente dak herstellingen in regio Antwerpen. Wij bieden u de beste service en ruime ervaring waarbij u kan rekenen op onze expertise van 35 jaar in de sector. 

Til uw woning naar een hoger, en uw energiefactuur naar een lager niveau. En laat uw dak en gevel isoleren. Er bestaan vele soorten dakisolatie zoals glaswol, rotswol, houtwol, kurk, PIR-isolatieplaten, enzovoort. Wij bezitten alle expertise om uw dak te laten isoleren in regio Antwerpen.

Wanneer uw zinken dakgoot al wat ouder is, dan is het niet onoverkomelijk dat er zich lekkages gaan voordoen of dat bepaalde gedeeltes beginnen te verrotten. Mocht uw dakgoot aan vervanging toe zijn, dan kan u altijd terecht bij De Feyter in Antwerpen.

Een dakraam (ook wel veluxraam) zorgt voor meer natuurlijk licht in uw ruimtes. Wanneer u de keuze moet maken tussen één van beide dan is dit niet zo ingewikkeld. Wij helpen u graag verder wanneer u een dakraam wilt laten plaatsen in regio Antwerpen.

platte daken

Uw dakwerken laten uitvoeren door professionele dakwerkers in uw buurt?Wij zijn erkend dakwerker en we bedienen vanuit Antwerpen de regio Hoboken, Merksen, Wilrijk, Temse, Schelle, Kruibeke, Boom, Rumst, Edegem, Bornem, Kruibeke, Kontich, Mortsel, Boechout, Puurs, etc.

U ziet het, als wij uw dak renoveren is er geen klus te hoog gegrepen. Integendeel, we kruipen graag voor u op de ladder om het beste van onszelf te geven. Hou uw woning in topconditie en kies voor een dakrenovatie van Dakwerken De Feyter, uw dakwerker in Antwerpen. 

Wilt u óók van onze expertise profiteren? Contacteer ons, dan komen we graag bij u langs om de werken in kaart te brengen en uw kosten gedetailleerd op een rij te zetten. Tot binnenkort!

Contacteer ons

De Feyter, uw partner voor ALLE dakwerken in Antwerpen!