DAKkoepels laten plaatsen in Antwerpen?

De donkere ruimtes onder uw plat dak? Die vrolijkt u in no time op door er dakkoepels te plaatsen. Zo baadt u in een zee van daglicht. Een goede zaak, want dat: 

- heeft een positief effect op uw gezondheid en humeur 

- geeft een frisse uitstraling aan uw interieur dak koepels plaatsen is geen sinecure. 

lichtkoepels

Laat het daarom over aan de vakmannen van De Feyter. Zij installeren de dakkoepels van topfabrikanten Skylux en Plasticor precies zoals het hoort.

Gratis offerte

Dakkoepels op maat van fabrikanten Skylux en Plasticor

Onze realisaties

Laat u dakkoepels plaatsen? Dan moeten ze perfect matchen met uw pand. Daarom hebt u bij ons een waaier van mogelijkheden. Een bolvormig of piramidaal model, in een rond of vierkant formaat, met een hittewerende of energiezuinige werking: aan u de keuze. 

Onze dak koepels bestaan uit acrylaat of polycarbonaat: kunststoffen die bijzonder slagvast zijn, en weer en wind trosteren. Laat u alvast inspireren op de website van leveranciers Skylux en Plasticor

lichtkoepels

Een dakkoepel kopen? Wenst u meer informatie over de prijs of over het plaatsen of vervangen van een lichtkoepel? Haal de zon in huis met de producten van Skylux en Plasticor. 


Doe een beroep op De Feyter, uw specialist in dakkoepels plaatsen. Wij plaatsen in gans de regio Antwerpen!

Contacteer ons

Wilt u een dakkoepel plaatsen, dan kan u kiezen uit verschillende uitvoeringen, afhankelijk van het materiaal en de vorm. Een bolvormig of piramidaal model, in een rond of vierkant formaat, met een hittewerende of energiezuinige werking: aan u de keuze. Onze koepels bestaan uit acrylaat of polycarbonaat: kunststoffen die bijzonder slagvast zijn, en weer en wind trotseren. Dak koepels plaatsen laat u best over aan een ervaren dakdekker. Zo verzekert u uzelf van zorgeloze kwaliteit en een mooi resultaat. Wij helpen u graag verder bij het plaatsen van dakkoeppels in regio Antwerpen.

De Feyter, uw partner voor de plaatsing van dakkoepel