Bel ons: 03 825 46 86

Voor

Na

  • Frans dak voor de werken
  • Frans dak na de werken
  • mansardedak voor de werken
  • mansardedak na de werken

Dakrenovatie voor Franse daken en mansardedaken

U hebt niet zomaar een dak. Neen, u hebt een mansardedak met zijn typische geknikte vlakken. Daarmee geeft u uw woning een authentieke en stijlvolle uitstraling. Wilt u dat zo houden? Kies dan voor een renovatie van uw Frans dak en klop aan bij De Feyter. De uitgelezen kans om ook meteen uw mansardedak te isoleren en flink wat geld te besparen! Wij zijn actief in gans regio Hoboken, Antwerpen.

Renovatie van uw Frans dak en mansardedak

De eyecatchers van uw dak? Dat zijn de leien die erop liggen. Zij maken of kraken de look van uw woning. U doet er dus goed aan versleten leien tijdig te vervangen door splinternieuwe exemplaren. Zoals die van Eternit: die bestaan uit vezelcement en vindt u in verschillende kleuren. Onze vakmannen komen ze graag bij u leggen volgens de regels van de kunst. Uiteraard pakken zij de renovatie van uw Frans dak grondig aan, daarom leggen ze onder de leien ook meteen een nieuw onderdak mét daarop tengel- en pannenlatten.

Uw mansardedak isoleren

Besparen op uw energiefactuur is eenvoudiger dan u denkt. Het kan bijvoorbeeld al door uw mansardedak te isoleren tijdens de renovatie van uw Frans dak. Een klus die onze medewerkers vakkundig uitvoeren. Tussen uw kepers en onderdak plaatsen ze de Recticel Powerroof: een isolatieplaat die grote temperatuurschommelingen in uw woning verhindert. Zo moet u minder stoken én minder betalen. Bovendien mag u deze groene investering inbrengen bij de belastingen. Én krijgt u er een premie voor van uw energieleverancier.

Wilt u uw mansardedak isoleren en renoveren? Vraag dan snel meer info aan De Feyer, gespecialiseerd in de renovatie van een Frans dak.

DAKWERKEN DE FEYTER

Oudestraat 80

2660 Hoboken, Antwerpen

03 825 46 86

Fax: 03 828 43 19


Email adres


Routebeschrijving

Onze Realisaties

Privacy verklaring