Bel ons: 03 825 46 86
Kroonlijsten

Kroonlijsten en gootbekleding houden uw woning vochtvrij

U woning krijgt heel wat regen over zich heen. Om vochtproblemen te vermijden, is het belangrijk dat het water goed van uw dak vloeit. Precies daarvoor zorgen kroonlijsten: ze vangen de regen op en leiden het water naar uw afvoerbuis. Zijn uw kroonlijsten aan vervanging toe? Of wilt u ze een nieuwe gootbekleding aanmeten? Schakel dan de vakmannen van De Feyter in. Wij zijn actief in gans regio Hoboken, Antwerpen.

Uitgebreid assortiment kroonlijsten en gootbekleding

Of u nu een hellend, plat of Frans dak hebt. U kunt bij ons terecht voor:

• kroonlijst - Die maken we voor u in titaanzink, het traditionele metaal dat zich gemakkelijk laat bewerken. Of in bitumen, het oerdegelijke petroleumderivaat dat bijzonder waterdicht is.

• gootbekleding - We bekleden uw kroonlijsten met Operal. Een plaatmateriaal van Eternit dat waterbestendig, vormvast, rotbestendig en onderhoudsvriendelijk is. Operal bestaat in alle geuren en kleuren: u vindt dus ongetwijfeld dé bekleding die perfect bij uw pand past.

Vang uw regen- en smeltwater doeltreffend op met de kroonlijsten en gootbekleding van De Feyter. Vraag nu meer info: we helpen u graag voort.

DAKWERKEN DE FEYTER

Oudestraat 80

2660 Hoboken, Antwerpen

03 825 46 86

Fax: 03 828 43 19


Email adres


Routebeschrijving

Onze Realisaties

Privacy verklaring