Bel ons: 03 825 46 86
Dakisolatie en dampschermen

Grondige dakisolatie van uw plat dak

Dakwerken De Feyter is uw dakwerker voor dakisolatie voor platte daken in regio Antwerpen. Wilt u comfortabel wonen? Dan doet u er goed aan uw plat dak te isoleren. Zo profiteert u altijd van een aangename temperatuur in huis, en u moet minder stoken, waardoor uw energiekosten stevig dalen. De isolatie van een plat dak is geen sinecure. Laat de klus daarom over aan de ervaren vakmannen van De Feyter. Zij plaatsen een:

  • Dampscherm - Het plaatsen van dampschermen verhindert dat vocht, geproduceerd aan de binnenkant van uw woning, in de isolatielaag dringt. Is uw huidige dakbedekking nog in prima staat? Dan laten we haar dienst doen als dampscherm.
  • Isolatielaag - Boven op het dampscherm installeren we Eurothane-panelen van het topmerk Recticel. Die zijn licht, vormvast én beloopbaar. Kiest u voor panelen met een dikte van tien centimeter of meer? Dan krijgt u een premie van uw energieleverancier en mag u uw investeringskosten aftrekken van de belastingen.
  • Tweelaagse dakbedekking - Uw isolatiemateriaal stoppen we weg onder een twee lagen dikke bedekking. De toplaag ervan bestaat uit Sopralene Optima: een kwalitatief hoogstaand waterdichtingsmembraan.

Isoleren en egaliseren van platte daken

Bij Dakwerken De Feyter pakken we de isolatie van uw plat dak gróndig aan. Want om een optimaal resultaat te halen, is het belangrijk dat uw afwateringssysteem goed functioneert. Uw dak moet dus de juiste hellingsgraad hebben, en dat is bij oudere exemplaren niet altijd het geval. Is uw constructie wat ingezakt? Dan maken we ze opnieuw egaal door:

  • de verzakkingen uit te vullen
  • het timmerwerk te herstellen

Comfortabel wonen én besparen op uw energiefactuur? Laat uw plat dak isoleren en kies voor De Feyter, uw partner voor de isolatie van een plat dak. Wij zijn gevestigd in Hoboken en zijn actief in gans regio Antwerpen! Aarzel niet en contacteer ons voor verdere informatie over dakisolatie of isolatie met dampschermen!

DAKWERKEN DE FEYTER

Oudestraat 80

2660 Hoboken, Antwerpen

03 825 46 86

Fax: 03 828 43 19


Email adres


Routebeschrijving

Onze Realisaties

Privacy verklaring