Bel ons: 03 825 46 86

Uw specialist in lichtkoepels plaatsen

De donkere ruimtes onder uw plat dak? Die vrolijkt u in no time op door er lichtkoepels te plaatsen. Zo baadt u in een zee van daglicht. Een goede zaak, want dat:

  • heeft een positief effect op uw gezondheid en humeur
  • geeft een frisse uitstraling aan uw interieur

Lichtkoepels plaatsen is geen sinecure. Laat het daarom over aan de vakmannen van De Feyter. Zij installeren de exemplaren van topfabrikanten Skylux en Plasticor precies zoals het hoort.

Uitgebreid assortiment lichtkoepels van fabrikanten Skylux en Plasticor

Laat u lichtkoepels of lichtstraten plaatsen? Dan moeten ze perfect matchen met uw pand. Daarom hebt u bij ons een waaier van mogelijkheden. Een bolvormig of piramidaal model, in een rond of vierkant formaat, met een hittewerende of energiezuinige werking: aan u de keuze.

Onze koepels bestaan uit acrylaat of polycarbonaat: kunststoffen die bijzonder slagvast zijn, en weer en wind trosteren. Laat u alvast inspireren op de website van leveranciers Skylux en Plasticor.

Een lichtkoepel kopen? Wenst u meer informatie over de prijs of over het plaatsen of vervangen van een lichtkoepel? Haal de zon in huis met de producten van Skylux en Plasticor. Doe een beroep op De Feyter, uw specialist in lichtkoepels plaatsen. Wij plaatsen lichtkoepels, lichtstraten en dakkoepels in gans regio Antwerpen!

DAKWERKEN DE FEYTER

Oudestraat 80

2660 Hoboken, Antwerpen

03 825 46 86

Fax: 03 828 43 19


Email adres


Routebeschrijving

Onze Realisaties

Privacy verklaring