Bel ons: 03 825 46 86
Kroonlijsten

Uw specialist voor zinken dakgoten in regio Antwerpen

Het correct wegwerken van water op uw dak is van cruciaal belang voor uw woning. Dakwerken De Feyter, uit Hoboken, zorgt met het plaatsen van regenafvoersystemen dat uw woning bestand is tegen het overvloedige regenweer in ons land. Wij plaatsen en vervangen uw hanggoten, dakgoten, kroonlijsten en ook andere gootbekleding. U kunt een beroep doen op onze diensten in gans regio Antwerpen.

Kwalitatieve zinken dakgoten uit eigen atelier

Onze kroonlijsten en gootbekleding worden op traditionele manier vervaardigd in titaanzink. Dit materiaal is eenvoudig te bewerken en biedt een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Jaren van vorst, regen en luchtvervuiling krijgen dit materiaal niet klein.

Ons eigen atelier zorgt voor de verwerking van het zink naar dakgoten. Dit proces vraagt veel ervaring en vakkundigheid. Onze jarenlange kennis zorgt ervoor dat uw zinken dakgoten volledig op maat en tegen hoge kwaliteit gemaakt worden. Vervolgens zorgen we voor het snel en efficiƫnt plaatsen en vervangen van uw dakgoten en kroonlijsten.

Last van een lekkende dakgoot? Nieuwe kroonlijsten of zinken dakgoten plaatsen? Neem contact op met Dakwerken De Feyter in Hoboken, Antwerpen. Vraag vrijblijvend advies of contacteer ons voor gratis offerte!

DAKWERKEN DE FEYTER

Oudestraat 80

2660 Hoboken, Antwerpen

03 825 46 86

Fax: 03 828 43 19


Email adres


Routebeschrijving

Onze Realisaties

Privacy verklaring