top of page

DAKRENOVATIE VOOR FRANSE DAKEN EN MANSARDEDAKEN

U hebt niet zomaar een dak. Neen, u hebt een mansardedak met zijn typische geknikte vlakken. Daarmee geeft u uw woning een authentieke en stijlvolle uitstraling. Wilt u dat zo houden? Kies dan voor een renovatie van uw Frans dak en klop aan bij De Feyter. De uitgelezen kans om ook meteen uw mansardedak te isoleren en flink wat geld te besparen! Wij zijn actief in gans regio Hoboken, Antwerpen. 

franse daken

De eyecatchers van uw dak? Dat zijn de leien die erop liggen. Zij maken of kraken de look van uw woning. U doet er dus goed aan versleten leien tijdig te vervangen door splinternieuwe exemplaren. Zoals die van Eternit: die bestaan uit vezelcement en vindt u in verschillende kleuren. Onze vakmannen komen ze graag bij u leggen volgens de regels van de kunst. Uiteraard pakken zij de renovatie van uw Frans dak grondig aan, daarom leggen ze onder de leien ook meteen een nieuw onderdak mét daarop tengel- en pannenlatten.

RENOVATIE VAN UW FRANS DAK EN MANSARDEDAK

UW MANSARDEDAK ISOLEREN

franse daken

Besparen op uw energiefactuur is eenvoudiger dan u denkt. Het kan bijvoorbeeld al door uw mansardedak te isoleren tijdens de renovatie van uw Frans dak. Een klus die onze medewerkers vakkundig uitvoeren. Tussen uw kepers en onderdak plaatsen ze de Recticel Powerroof: een isolatieplaat die grote temperatuurschommelingen in uw woning verhindert. Zo moet u minder stoken én minder betalen. Bovendien mag u deze groene investering inbrengen bij de belastingen. Én krijgt u er een premie voor van uw energieleverancier. 

Wilt u uw mansardedak isoleren en renoveren? Vraag dan snel meer info aan De Feyter, gespecialiseerd in de renovatie van een Frans dak.

DE FEYTER, UW PARTNER VOOR FRANSE DAKEN IN ANTWERPEN!

bottom of page