top of page

GEVELBEKLEDING MET LEIEN OF SIDINGS

Uw gevel vormt het visitekaartje van uw woning. Ziet hij er niet meer uit zoals het hoort? En wilt u hem graag in ere herstellen? Kies dan voor een gevelrenovatie door De Feyter. Wij steken uw woning snel en correct in een nieuw jasje. Gevolgen? Een stijlvolle uitstraling, maar ook een optimale bescherming van uw woning. 

gevelbekleding

Al onze gevelbekleding wordt geproduceerd door de kwaliteitsfabrikant Eternit. Zo geeft u uw pand gegarandeerd het materiaal dat het verdient.

Kleine gevelelementen gelegd in een dubbele dekking.

lees meer > 

Sierlijke stroken die horizontaal langs uw gevel lopen

lees meer >

GEVELBEKLEDING EN GEVELISOLATIE: HAND IN HAND

gevelbekleding

Kiest u voor een gevelrenovatie? Dan is dat het ideale moment om uw gevel te laten isoleren. Dat doen we heel eenvoudig door de isolerende Recticel Powerwall aan te brengen tussen uw muur en uw gevelbekleding. Een kleine investering met een groot rendement. Want door de isolatie lijdt u niet onder extreme hitte of barre koude. En hoeft u dus niet extra veel te koelen of te stoken. Dat merkt u op uw energiefactuur en in uw portemonnee.

 

Bovendien ontvangt u voor uw groene initiatief een premie van uw energieleverancier, en mag u uw investeringskosten bij de belastingen inbrengen. 

Tijd voor een gevelrenovatie? Maak een afspraak, dan komen we graag bij u langs om de werken in kaart te brengen en uw kosten gedetailleerd op een rij te zetten.

DE FEYTER, UW PARTNER VOOR GEVELBEKLEDING IN ANTWERPEN!

bottom of page