Bel ons: 03 825 46 86
  • Dakwerken De Feyter | Gevelbekleding leien
  • Dakwerken De Feyter | Gevelbekleding sidings

Gevelbekleding met leien of sidings

Uw gevel vormt het visitekaartje van uw woning. Ziet hij er niet meer uit zoals het hoort? En wilt u hem graag in ere herstellen? Kies dan voor een gevelrenovatie door De Feyter. Wij steken uw woning snel en correct in een nieuw jasje. Gevolgen? Een stijlvolle uitstraling, maar ook een optimale bescherming van uw woning. U hebt de keuze uit:

  • leien - kleine gevelelementen gelegd in een dubbele dekking
  • sidings - sierlijke stroken die horizontaal langs uw gevel lopen

Al onze gevelbekleding wordt geproduceerd door de kwaliteitsfabrikant Eternit. Zo geeft u uw pand gegarandeerd het materiaal dat het verdient.

Gevelbekleding en gevelisolatie: hand in hand

Kiest u voor een gevelrenovatie? Dan is dat het ideale moment om uw gevel te laten isoleren. Dat doen we heel eenvoudig door de isolerende Recticel Powerwall aan te brengen tussen uw muur en uw gevelbekleding. Een kleine investering met een groot rendement. Want door de isolatie lijdt u niet onder extreme hitte of barre koude. En hoeft u dus niet extra veel te koelen of te stoken. Dat merkt u op uw energiefactuur en in uw portemonnee. Bovendien ontvangt u voor uw groene initiatief een premie van uw energieleverancier, en mag u uw investeringskosten bij de belastingen inbrengen.

Tijd voor een gevelrenovatie? Maak een afspraak, dan komen we graag bij u langs om de werken in kaart te brengen en uw kosten gedetailleerd op een rij te zetten.

DAKWERKEN DE FEYTER

Oudestraat 80

2660 Hoboken, Antwerpen

03 825 46 86

Fax: 03 828 43 19


Email adres


Routebeschrijving

Onze Realisaties

Privacy verklaring