Bel ons: 03 825 46 86

Gevel isoleren = fors besparen

U overweegt om uw gevel te isoleren en dat is slim gezien. Want zo houdt u de warmte 's winters binnen en 's zomers buiten. Het gevolg? U moet de verwarming en de airco minder vaak opzetten. Gevelisolatie is dus goed voor uw:

  • portemonnee - U doet uw energiefactuur fors dalen.
  • ecologische voetafdruk - U draagt uw steentje bij tot een beter leefmilieu.

En dat is niet alles. Want voor uw inspanning schenkt uw energieleverancier een premie en maakt de overheid uw investeringskosten fiscaal aftrekbaar.

Uw specialist in gevelisolatie

Uw gevel isoleren doen we met de Recticel Powerwall: een plaat uit kunststofschuim die aan beide zijden bekleed is met aluminiumfolie. Onze medewerkers bouwen het schild op uit losse stukken die met een tand- en groefsysteem in elkaar klikken. Op de Recticel Powerwall plaatsen ze dan een lattensysteem waarop uw eigenlijke gevelbekleding komt: daarbij hebt u de keuze uit leien of sidings. Bij een gevelisolatie verliezen we natuurlijk ook de dagkanten van uw ramen niet uit het oog. Die dekken we af met een folie zodat er geen koudebruggen ontstaan. Uw garantie voor een perfecte isolatie!

Besparen op uw energiefactuur? Dat doet u door uw gevel te isoleren. Bereken hier het EPC peil van uw woning, u zal versteld staan hoeveel energie u kan uitsparen door het plaatsen van dak- en gevel isolatie. Vraag meer info aan De Feyter, uw specialist in gevelisolatie.

 

 

DAKWERKEN DE FEYTER

Oudestraat 80

2660 Hoboken, Antwerpen

03 825 46 86

Fax: 03 828 43 19


Email adres


Routebeschrijving

Onze Realisaties

Privacy verklaring