top of page

LICHTKOEPELS LATEN PLAATSEN IN ANTWERPEN?

De donkere ruimtes onder uw plat dak? Die vrolijkt u in no time op door er lichtkoepels te plaatsen. Zo baadt u in een zee van daglicht. Een goede zaak, want dat: 

- heeft een positief effect op uw gezondheid en humeur 

- geeft een frisse uitstraling aan uw interieur

Lichtkoepels plaatsen is geen sinecure. 

lichtkoepels

Laat het daarom over aan de vakmannen van De Feyter. Zij installeren de exemplaren van topfabrikanten Skylux en Plasticor precies zoals het hoort.

LICHTKOEPELS OP MAAT VAN FABRIKANTEN SKYLUX EN PLASTICOR

Laat u lichtkoepels of lichtstraten plaatsen? Dan moeten ze perfect matchen met uw pand. Daarom hebt u bij ons een waaier van mogelijkheden. Een bolvormig of piramidaal model, in een rond of vierkant formaat, met een hittewerende of energiezuinige werking: aan u de keuze. 

Onze koepels bestaan uit acrylaat of polycarbonaat: kunststoffen die bijzonder slagvast zijn, en weer en wind trosteren. Laat u alvast inspireren op de website van leveranciers Skylux en Plasticor

lichtkoepels

Een lichtkoepel kopen? Wenst u meer informatie over de prijs of over het plaatsen of vervangen van een lichtkoepel? Haal de zon in huis met de producten van Skylux en Plasticor.

Doe een beroep op De Feyter, uw specialist in lichtkoepels plaatsen. Wij plaatsen lichtkoepels, lichtstraten en dakkoepels in gans regio Antwerpen!

Wilt u een lichtkoepel of dakkoepel plaatsen, dan kan u kiezen uit verschillende uitvoeringen, afhankelijk van het materiaal en de vorm. Een bolvormig of piramidaal model, in een rond of vierkant formaat, met een hittewerende of energiezuinige werking: aan u de keuze. Onze koepels bestaan uit acrylaat of polycarbonaat: kunststoffen die bijzonder slagvast zijn, en weer en wind trotseren. Dak koepels plaatsen laat u best over aan een ervaren dakdekker. Zo verzekert u uzelf van zorgeloze kwaliteit en een mooi resultaat. Wij helpen u graag verder bij het plaatsen van dakkoeppels in regio Antwerpen.

DE FEYTER, UW PARTNER VOOR DE PLAATSING VAN LICHTKOEPELS OP PLATTE DAKEN IN ANTWERPEN!

bottom of page