top of page

SPRING ERUIT MET EEN ZINKEN GOOT ÉN DAK

Bij dakbedekking denken velen meteen aan pannen. Een klassieker die voor u misschien té gewoon is. U wilt graag iets anders, iets unieks waarmee uda zich onderscheidt van uw buurman. Dan is een zinken dakbekleding precies wat u zoekt. Ze geeft uw woning een strak design én een duurzame bescherming. Want door een natuurlijke reactie komt er vanzelf een patinelaag op het zink: die maakt uw bekleding bestand tegen regen, vorst en luchtvervuiling. 

metalen dakwerken

En natuurlijk gaan we bij De Feyter all the way: ook voor een zinken goot bent u bij ons aan het juiste adres.

ZINKEN DAKBEDEKKING VEREIST PROFESSIONELE PLAATSING

Een zinken dakbedekking of dakbekleding is al mogelijk bij een hellingsgraad van drie procent. Het lichte materiaal is flexibel en laat zich gemakkelijk bewerken: ideaal om uw dakconstructie te omhullen. Maar opgelet: werken met zink is géén doe-het-zelfklus. Het is een ambacht die om ervaring en deskundigheid vraagt: precies wat De Feyter in huis heeft. We leggen uw zinken profielplaten naast elkaar - volgens de regels van de kunst. Die platen reiken telkens van de goot tot aan de nok. Ook installeren we een ventilatiesysteem waardoor uw dakstructuur niet onder temperatuurschommelingen lijdt. De kers op de taart? De plaatsing van uw zinken goot natuurlijk!

Geef uw woning een unieke uitstraling met de zinken dakbedekking van De Feyter. Vraag nu uw offerte: we helpen u graag voort!

DE FEYTER, UW PARTNER VOOR DE ISOLATIE VAN METALEN DAKEN IN ANTWERPEN!

bottom of page