top of page

DAKWERKEN EN GEVELBEKLEDING SINDS 1985

De Feyter is al 35 jaar een ervaren dakwerker met een passie voor ... daken en gevels. We doen niets liever dan op uw woning klauteren. Uw dak bekleden of isoleren? Een venster of lichtkoepel plaatsen? U zegt het maar! Als dakwerker nemen we uw hellendplat of Frans dak met plezier onder handen. Maar ook uw gevel stoppen we graag in een nieuw kleedje. En isoleren we voor optimaal comfort en duurzaamheid. Zo krijgt u een woning met de uitstraling die ze verdient. 

over ons

DAKWERKER MET KWALITEITSVOLLE PRODUCTEN EN UITSTEKENDE SERVICE

De Feyter is niet zomaar een dakwerker en gevelspecialist. Neen, bij ons bent u zeker van: 

ERVAREN VAKMANSCHAP

Al sinds 1985 maken wij het mooie weer op de Vlaamse daken. We komen bij u thuis aan met een koffer vol ervaring en dat mérkt u.

KWALITEITSVOL MATERIAAL

Uw pand heeft recht op hoogwaardige producten. Daarom werken we als dakwerker alleen met materiaal van betrouwbare fabrikanten zoals Eternit, Wienerberg en Recticel. 

PERSOONLIJKE OPVOLGING

Ons bedrijf telt een zaakvoerder en drie medewerkers. We vormen dus een kleine ploeg die garant staat voor een grootse service met een persoonlijke begeleiding.

Uw dakwerken laten uitvoeren door professionele dakwerkers in uw buurt?Wij zijn erkend dakwerker en we bedienen vanuit Antwerpen de regio Hoboken, Merksen, Wilrijk, Temse, Schelle, Kruibeke, Boom, Rumst, Edegem, Bornem, Kruibeke, Kontich, Mortsel, Boechout, Puurs, etc.

Wilt u uw dak of gevel in handen geven van een professionele vakman? Maak een afspraak, dan komen we graag bij u langs om de werken in kaart te brengen en uw kosten gedetailleerd op een rij te zetten.

DE FEYTER, UW PARTNER VOOR ALLE DAKWERKEN EN GEVELWERKEN IN ANTWERPEN!

bottom of page