top of page

UW ROOFING SPECIALIST IN ANTWERPEN

Roofing dakbedekkingen (Bitumen) worden erg veel toegepast op platte daken vanwege de lange levensduur, het geringe onderhoud en de goede prijs-kwaliteit verhouding. Een bitumen dak is de meest voorkomende dakbedekking voor platte daken in België. Als roofing op de juiste manier is aangebracht heeft het een levensduur van 30 jaar. Bitumen zijn beschikbaar in allerlei kleuren. Ook afwerking met leislag is mogelijk. 

platte daken
renovatie van platte daken

DE VOORDELEN VAN EEN ROOFING DAK 

Roofing (of bitumen) wordt meestal met behulp van een brander op een plat dak aangebracht. Op die manier vormt het een dichte afdekking. Er zijn twee soorten bitumen: APP (Atactisch PolyPropyleen) en SBS (Styreen Butadieen Styreen). Het verschil is dat SBS bitumen voorzien zijn van een beschermende toplaag, APP bitumen niet. Beiden moeten qua kwaliteit echter niet onder doen voor elkaar.

 

Dankzij de dubbele wapening heeft roofing dak een hoge mechanische weerstand. De toevoeging van kunststofpolymeren maakt het product elastisch en daardoor scheur- en krimpvrij. Het is op velerlei ondergronden toepasbaar: op hout, beton of op isolatiemateriaal. Roofing is ook gemakkelijk combineerbaar met dakisolatie: bij toepassing van isolatie aan de buitenzijde kan het simpelweg aan de isolatielaag gehecht worden. Tevens is het geschikt voor groendaken.

UW SPECIALIST PLATTE DAKEN:ROOFING,

ISOLATIE EN LICHTKOEPELS

Platte daken zijn de natuurlijke biotoop van onze vakmannen. 

Hou uw woning op temperatuur, bespaar op uw factuur

Ga naar dak isoleren >

Laat uw schoorsteen herstellen in al zijn glorie.

Haal daglicht in huis met onze koepels.

Ga naar lichtkoepels plaatsen >

platte daken

UW ROOFING DAKWERKER IN REGIO ANTWERPEN

Als u een professional in dakwerken zoekt met als specialisatie roofing, doe dan een beroep op Dakwerken de Feyter. Wij werken vanuit Hoboken in de regio Antwerpen. Met meer dan 35 jaar expertise in werkzaamheden aan daken bieden wij gegarandeerd een oplossing op maat.

Voor een particuliere woning, een bedrijfspand of kantoorgebouw, onze vakmensen staan klaar met de juiste dakconstructie en dakbedekking. Met een afwerking van het hoogste niveau verzekert u uzelf van een duurzaam resultaat.

Leef comfortabel en geef het in handen van De Feyter. Wij zijn actief in gans regio Antwerpen. Contacteer ons of vraag uw gratis offerte.

DE FEYTER, UW PARTNER VOOR PLATTE DAKEN IN ANTWERPEN!

bottom of page