top of page

UW SPECIALIST VOOR ZINKEN DAKGOTEN IN REGIO ANTWERPEN

Het correct wegwerken van water op uw dak is van cruciaal belang voor uw woning. Dakwerken De Feyter, uit Hoboken, zorgt met het plaatsen van regenafvoersystemen dat uw woning bestand is tegen het overvloedige regenweer in ons land. Wij plaatsen en vervangen uw hanggoten, dakgoten, kroonlijsten en ook andere gootbekleding. U kunt een beroep doen op onze diensten in gans regio Antwerpen. 

zinken dakgoot

Zijn uw kroonlijsten aan vervanging toe? Of wilt u ze een nieuwe gootbekleding aanmeten? Schakel dan de vakmannen van De Feyter in. Wij zijn actief in gans regio Hoboken, Antwerpen.

KWALITATIEVE ZINKEN DAKGOTEN UIT EIGEN ATELIER

zinken dakgoot vervangen

Onze kroonlijsten en gootbekleding worden op traditionele manier vervaardigd in titaanzink. Dit materiaal is eenvoudig te bewerken en biedt een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Jaren van vorst, regen en luchtvervuiling krijgen dit materiaal niet klein.

Ons eigen atelier zorgt voor de verwerking van het zink naar dakgoten. Dit proces vraagt veel ervaring en vakkundigheid. Onze jarenlange kennis zorgt ervoor dat uw zinken dakgoten volledig op maat en tegen hoge kwaliteit gemaakt worden. Vervolgens zorgen we voor het snel en efficiënt plaatsen en vervangen van uw dakgoten en kroonlijsten.. 

Last van een lekkende dakgoot? Nieuwe kroonlijsten of zinken dakgoten plaatsen? Neem contact op met Dakwerken De Feyter in Hoboken, Antwerpen. Vraag vrijblijvend advies of contacteer ons voor gratis offerte!

DE FEYTER, UW PARTNER VOOR ALLE DAKGOTEN IN ANTWERPEN!

bottom of page